Latex spuiten

Het spuiten van latex op wanden kan voor jou de ideale keuze zijn, vooral als je streeft naar prachtig gelijkmatige en strakke wanden als eindresultaat. In veel gevallen is latex spuiten kostenefficiënter dan het traditionele rollen van wanden, vooral bij grotere ruimtes. Het rollen van wanden vergt namelijk veel handarbeid, terwijl spuiten efficiënter is. De sleutel tot succes bij spuiten ligt in de voorbereiding, waarbij oneffenheden in het oppervlak glad worden gemaakt en zorgvuldig wordt afgeplakt voordat het spuiten kan beginnen. Zodra de voorbereiding is afgerond, verloopt het spuiten relatief snel.

Het spuiten van muren werkt als volgt:

Voor het aanbrengen van latexverf maken wij gebruik van een airless verfspuit. Deze spuitapparatuur zet de verf onder zeer hoge druk om deze vervolgens als een fijne nevel gelijkmatig over de muren te verspreiden. Doordat deze methode airless is, wordt de verf uiterst subtiel verdeeld over het oppervlak, wat resulteert in strakke en egale afwerkingen. Dit proces elimineert de zorgen over zichtbare strepen en banen. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om niet alleen de muren, maar ook het plafond te spuiten. Dit is voor ons aanzienlijk efficiënter en kosteneffectiever dan het handmatig sauzen van het plafond, wat doorgaans veel meer tijd in beslag neemt. Het spuiten van een plafond is dan ook een relatief snelle klus.

Schuren van pleister- of stukwerk

Bij ons beschikken we over een professionele Planex van Festool, compleet met stofafzuiging. Zodra al het gestucte of gepleisterde oppervlak volledig is opgedroogd, raden we aan om een lichte schuurbewerking uit te voeren. Dit heeft als voordeel dat kleine onvolkomenheden worden gladgeschuurd, wat resulteert in een fraaier eindresultaat. Houd er rekening mee dat deze schuurbewerking beschikbaar is tegen een meerprijs per vierkante meter.

Het lakspuiten van houtwerk

Door te opteren voor spuiten voorkomen we de strepen die ontstaan bij gebruik van een kwast of roller. Bovendien maken we gebruik van hoogwaardige lak en professionele Graco spuitapparatuur, wat resulteert in een aanzienlijk mooier eindresultaat dat tevens langer zijn glans behoudt. Hierdoor kun je vele jaren genieten van strak afgewerkte trappen, deuren, lambrisering of kozijnen. Onze lak is speciaal ontworpen voor hout, wat betekent dat je ook andere houten oppervlakken, zoals de betimmering op zolder, het houten tuinhuis of de schutting, kunt laten spuiten.